Only in Dutch: Job opening: administratief medewerker boekhouding (halftijds - M/V/X)

Bike Design, een Dendermondse groothandel in motorfietsonderdelen, zoekt een halftijds administratief medewerker om zijn boekhouding te verzorgen.

 

We werken samen met een boekhoudkantoor dat de jaarafsluiting uitvoert en de balansen neerlegt, daarom zoeken we iemand die zich de dagdagelijkse administratie rond de boekhouding aantrekt. De kerntaken omhelzen voornamelijk:

 

  • Aankoopfacturen inboeken

  • Financiële bankverrichtingen uitvoeren en inboeken

  • Klanten- en leveranciersadministratie

  • Personeel- en loonadministratie

  • BTW

 

We verwachten dat je minstens een eerste ervaring in boekhouding achter de rug hebt en na een opleiding zelfstandig bovenstaande taken kan uitvoeren. Kennis van Nederlands is noodzakelijk; een mondje Frans en Engels spreken volstaat. Je kan discreet omgaan met financiële gegevens en personeelsadministratie.

 

Wij bieden binnen ons klein en collegiaal team (een tiental personen) een competitieve verloning, maaltijdcheques, ecocheques en een groepsverzekering. Rijd je zelf met de motor, dan geniet je mee van scherpe prijzen op onze onderdelen en accessoires. Je mag stabiele uren verwachten in een rooster dat we in samenspraak opstellen, dus met het nodige respect voor je privé/werk balans.

 

Wil je meer weten, of ineens je kandidatuur indienen? Contacteer Christophe Couckuyt op christophe@bike-design.be of 052 45 33 61.